Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to main content
Στατιστικά Στοιχεία

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της περιόδου από την έναρξη υλοποίησης της Πράξης έως τον Οκτώβριο 2021

By 9 Νοεμβρίου 20219 Μαρτίου, 2022No Comments
Το Social Innovation Piraeus αυξάνει τις δράσεις του στο δήμο του Πειραιά, επεκτείνοντας συνεχώς το δίκτυό του και δρώντας με κριτήριο το κοινό καλό και την εξάλειψη της φτώχειας και των διακρίσεων.

Με σχεδόν 2.500 λήψεις κοινωνικού ιστορικού δυνητικά ωφελούμενων και πάνω από 5.500 τηλεφωνικές επικοινωνίες για ενημέρωση, η Πράξη βρίσκεται συνέχεια σε επαφή με τους ευπαθείς δημότες της πόλης και προσπαθεί καθημερινά να ικανοποιεί τις ανάγκες τους.

Επιπλέον, με συνεχείς παρεμβάσεις στους δρόμους και το λιμάνι της πόλης, οι κοινωνικοί λειτουργοί του Προγράμματος, βοηθούν τα άτομα που διαβιούν στο δρόμο, δίνοντάς τους τρόφιμα, ρούχα, είδη πρώτης ανάγκης κ.α., προκειμένου να κάνουν τη ζωή τους λίγο πιο εύκολη και πιο αξιοπρεπή.

Τέλος, με 877 συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς του δήμου, το SIP μένει πιστό στο στόχο του να κάνει ολόκληρο τον Πειραιά ένα δίκτυο προσφοράς και αλληλεγγύης.

Δείτε στο παρακάτω συννημένο αρχείο τον απολογισμό της Πράξης, από την περίοδο έναρξης της λειτουργίας της έως τον Οκτώβριο του 2021.