Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to main content
Στατιστικά Στοιχεία

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της περιόδου από την έναρξη υλοποίησης της Πράξης έως το Νοέμβριο 2021

By 20 Δεκεμβρίου 20219 Μαρτίου, 2022No Comments

Λίγο πριν το τέλος του 2021, το Social Innovation Piraeus, συνεχίζει να μένει προσηλωμένο στο στόχο του και επεκτείνει το δίκτυό του, προσφέροντας φροντίδα σε όποιον το έχει ανάγκη.

Με την περίοδο των Χριστουγέννων να είναι προ των πυλών, τα στελέχη του Προγράμματος, προετοιμάζονται για τις γιορτές, προκειμένου να μην λείψει τίποτα από τους ευπαθείς συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους.

Συγκεκριμένα, από την έναρξη του Προγράμματος μέχρι σήμερα, οι κοινωνικοί μας λειτουργοί πραγματοποίησαν πάνω από 6.100 τηλεφωνικές επικοινωνίες, προκειμένου να ενημερώσουν τους ωφελούμενούς της Πράξης για νέα προγράμματα και παροχές.

Παράλληλα, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο μας σε ολόκληρο τον Πειραιά, καθώς έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πάνω από 900 συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς του δήμου, πραγματοποιώντας, επιπλέον, ακόμα μια διαβούλευση περιφερειακών φορέων και ένα Εργαστήριο Δικτύωσης.

Τέλος, μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί 27 μελέτες για τη διερεύνηση των αναγκών των ωφελούμενών μας, προκειμένου να τους προσφέρουμε στοχευμένα, τη βοήθεια που χρειάζονται για να βελτιώσουν τις συνθήκες διαβίωσής τους.

Δείτε στο παρακάτω συνημμένο αρχείο τον απολογισμό της Πράξης, από την περίοδο έναρξης της λειτουργίας της έως το Νοέμβριο του 2021.