Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to main content
Στατιστικά Στοιχεία

Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της περιόδου από την έναρξη υλοποίησης της Πράξης έως το Δεκέμβριο 2021

By 17 Ιανουαρίου 2022No Comments

Το 2021 έφτασε στο τέλος του και το Social Innovation Piraeus κάνει τον απολογισμό του, αισιοδοξώντας ότι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και πιο δημιουργική.

Για το Δεκέμβριο, το μήνα των Χριστουγέννων, το προσωπικό της Πράξης, με συνεχόμενες παρεμβάσεις, φρόντισε να μη λείψει τίποτα από τους συμπολίτες μας και τους έκανε να μην αισθάνονται μόνοι τις γιορτινές αυτές μέρες.

Συγκεκριμένα, από την έναρξη του Προγράμματος μέχρι σήμερα, οι κοινωνικοί μας λειτουργοί πραγματοποίησαν 7.148 τηλεφωνικές επικοινωνίες, προκειμένου να ενημερώσουν τους ωφελούμενούς της Πράξης για νέα προγράμματα και παροχές.

Επιπλέον, συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το δίκτυο μας σε ολόκληρο τον Πειραιά, καθώς έχουμε πραγματοποιήσει, μέχρι στιγμής, 976 συνεργασίες με κοινωνικούς φορείς του δήμου.

Τέλος, έχουν ολοκληρωθεί περισσότερες από 30 μελέτες για τη διερεύνηση των αναγκών των ωφελούμενών μας, προκείμενου να προσφέρουμε στοχευμένα και αποτελεσματικά ό, τι χρειάζονται για να ζήσουν μια ζωή χωρίς στερήσεις.

Δείτε στο παρακάτω συνημμένο αρχείο τον απολογισμό της Πράξης, από την περίοδο έναρξης της λειτουργίας της, έως το Δεκέμβριο του 2021.