Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility Skip to main content
Νέα

Πραγματοποίηση διαβούλευσης με θέμα: «Ποιότητα Παροχής Υγείας και Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Τρίτη Ηλικία

By 27 Ιανουαρίου 2023No Comments

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023, στη δημοτική πινακοθήκη Πειραιά, η διαβούλευση με τοπικούς φορείς, με τίτλο: «Ποιότητα Παροχής Υγείας και Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Τρίτη Ηλικία».

Ο στόχος της διαβούλευσης ήταν η υποστήριξη των ατόμων Τρίτης Ηλικίας να γίνουν ενεργά μέλη στην κοινωνία και να τους δοθεί η δυνατότητα να προσφέρουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους σε διάφορους τομείς.

Στη διαβούλευση, συμμετείχε η Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, Κυριακή Μπουρδάκου, εκπρόσωποι από τον Σύνδεσμο Φίλων Ασθενών Ε.Α.Ν.Π. Μεταξά “Στάσου Κοντά Μας”, την Ε’ Δημοτική Κοινότητα, το Πανεπιστήμιο Πειραιά κ.α. και συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, δημιουργικούς τρόπους για την απασχόλησή τους και άλλα σημαντικά ζητήματα.

Η διαβούλευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Δίκτυο Πρόληψης και Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης στο Δήμο Πειραιά – Social Innovation Piraeus», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).